Εταιρεία


Η ΜΑΚΕ Α FILM είναι μια εταιρεία που διαθέτει 4 πετυχημένες υπηρεσίες γύρω από τον κινηματογράφο τα event και τον πολιτισμό. Απο το 2004 μας έχουν εμπιστευτεί και συνεργαζόμαστε με τους πιο μεγάλους όμιλους κινηματογραφικών εταιρειών (ODEON, AUDIOVISUAL,FEELGOOD,VILLAGE,ΣΠΕΝΤΖΟΣ) όπου αναλαμβανουμε

  • media plan
  • κινηματογραφικά event
  • το γραφείο τύπου
  •  προώθηση της ταινίας μέχρι την έξοδο της στους κινηματογράφους και αναπτυσσόμαστε με εντυπωσιακούς και σταθερούς ρυθμούς . Σήμερα έχοντας 3 θυγατρικές(REAL CINEMA SCREEN,TA ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ CINEMA) έχει πλέον διεισδύσει ευρέως στον κλάδο της ψυχαγωγίας με κοινό γνώμονα τον κινηματογράφο και ενέργειες που στοχεύουν πάντα στον πολιτισμό .

 

REAL CINEMA SCREEN

Είμαστε η μοναδική εταιρεία ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της μεγαλύτερης εταιρείας με φορητές φουσκωτές οθόνες στον κόσμο της Airscreen όπου μπορεί να δημιουργήσει κινηματογράφο σε οποιοδήποτε σημείο και με τις οποιεσδήποτε συνθήκες ζητηθούν από τον πελάτη. Έχει στην διάθεση της 5 οθόνες διαφορετικών μεγεθών για να μπορούν να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη από 150- 5.000 θεατές!

Πλατεία Συντάγματος

Πλατεία Συντάγματος

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ CINEMA

Ξεχωριστή θέση στις δραστηριότητες της ΜΑΚΕ Α FILM κατέχει η δημιουργία μοναδικών φεστιβάλ που αφορούν το παιδί .
Κάθε χρόνο από το 2012 στον κινηματογράφο ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ(Κορυδαλλό) από την έναρξη έως το κλείσιμο των σχολείων κάθε Σαββατοκύριακο 3,000 παιδιά γεμίζουν την αίθουσα με χαρές και γέλια και παρακολουθούν της κινηματογραφικές επιτυχίες της χρονιάς.

paradisos2

cine paradisos

 

Το κινηματογραφικό πάρτι συνεχίζεται στο Κατράκειο θέατρο όπου για 4 μέρες από το 2013 6,000 θεατές την ημέρα συμμετέχουν παίζουν γελούν μαθαίνουν και δημιουργούν μέσα από τις πολλές επιλογές δραστηριοποίησης στους χώρους του φεστιβάλ καραγκιόζης,μαριονέτες,θέατρο , κινηματογράφος, εργαστήρια είναι λίγα μόνο από αυτά που μπορούν να δουν οι μικροί μας φίλοι.

Κατράκειο θέατρο

Κατράκειο θέατρο